Karierno svetovanje

Informacije o delovanju kariernih centrov, napovedi dogodkov, karierne nasvete in zgodbe o uspehu, novice, razpise o štipendijah, objave o prostih delovnih mestih in še in še… boste našli na spletni strani Kariernih centrov Univerze v Ljubljani: www.kc.uni-lj.si.

Uradne ure:

  • vsak četrtek od 8. 00 do 15. 00 ure po predhodnem dogovoru v pisarni Kariernega centra 
    (pri vstopu v atrij pojdite desno po stopnicah in v prvem nadstropju skozi steklena vrata naravnost, sledite napisom kabineti oz predavalnica 9, pisarna se nahaja na istem hodniku kot predavalnica 9)
  • ter druge delovne dni na e-naslovu: sabina.znidarsic-zagar@uni-lj.si

Kontakt:

dr. SABINA ŽNIDARŠIČ ŽAGAR
E-naslov: sabina.znidarsic-zagar@uni-lj.si
Telefon: 030 641 640

Karierni center TeoF študentom in diplomantom nudi brezplačna:

  • Karierna svetovanja (npr.: priprava osebne in pisne predstavitve, nasveti za večanje lastne zaposljivosti že v času študija);
  • Delavnice in druge dogodke (npr.: veščine iskanja zaposlitve, priprava CV-ja);
  • Obiske v delovna okolja;
  • Predstavitve delodajalcev na TeoF.

Na obvestila o dogodkih in novicah kariernega centra se lahko prijavite, tako da pošljete e-sporočilo z zadevo Prijava Teof na e-naslov: kc@uni-lj.si. V prijavi zapišite tudi smer in letnik študija. Spremljajte karierni center tudi preko Facebooka: http://www.facebook.com/KarierniCentriUL.

Ta stran uporablja piškotke. Z uporabo strani se strinjate, da lahko piškotke uporabljamo za delovanje strani in statistiko obiska. Več o tem