Colloquia

Colloquia je študentska revija Teološke fakultete, ki izide enkrat letno. Obsega približno 60 strani, na katerih se najdejo tudi avtorske fotografije mladih fotografov. V reviji lahko bralci najdejo strokovne članke, recenzije knjig, razmišljanja, intervjuje, poročilo s Tomaževe proslave, utrinke iz simpozijev, ekskurzij, seminarjev, potopise in tudi poezijo ter hudomušne šale. Teme strokovnih člankov so lahko zgodovinske, eksegetske, dogmatične, liturgične, pastoralne, pravne, filozofske, moralne, dialoške,  psihološke, sociološke, pedagoške in religiološke narave.

Uredništvo revije Colloquia vabi študente k sodelovanju pri nastajanju številke 2016/2017. Vabljen je vsak, ki ga pisanje veseli in želi z drugimi deliti svoje znanje, razmišljanje in spomine. Prav tako bomo zelo veseli fotografij, poezije in drugih umetnosti, ki jih razvijate v obštudijskem času. 

Urška Flisar, glavna urednica revije (urska.flisar@gmail.com)

Gašper Klančnik, odgovorni urednik revije

Spletna stran revije

 

Ta stran uporablja piškotke. Z uporabo strani se strinjate, da lahko piškotke uporabljamo za delovanje strani in statistiko obiska. Več o tem