III. POLETNA ŠOLA TEOLOGIJE NA BLEDU (24.-26. 3. 2023)

TEMA poletne šole je UPANJE

 

Komu je namenjena? 
Poletna šola teologije je v prvi vrsti namenjena študentom in diplomantom humanističnih in družboslovnih področij ter vsem tistim, ki jih obravnavana tematika zanima. Število udeležencev je omejeno na 20. Poletna šola bo potekala v primeru zadostnega števila prijavljenih (deset slušateljev). 


Šolnina
Šolnina poletne šole znaša 120 EUR. Šolnina se poravna preko plačila položnice, do 17. 3. 2023. S plačano šolnino bomo pokrili stroške prehrane in materiala. 


Nastanitev 
Za udeležence na poletni šoli je rezervirano bivanje v hotelu Stari farovž. Cena dveh nočitev v dvoposteljnih sobah z zajtrkom, parkiriščem in vključeno turistično takso znašat 86,26 EUR. Znesek poravnate ob prihodu na recepciji hotela. 


Ovrednotenje 
Poletna šola se bo študentom UL TEOF priznala kot opravljena izbirna vsebina (3 ECTS), študentom drugih članic UL pa kot zunanji izbirni predmet. Vsi slušatelji bodo po koncu poletne šole prejeli potrdilo o udeležbi. 


Prijava: 
https://docs.google.com/forms/d/1d-IdH-XQGWxgMO4TOpE7W7thZ-PZwGiyQIxbFpTLPS0/edit


Prijave so odprte do 3. marca 2023. Vaša prijava bo veljavna po plačilu računa, ki vam ga bomo poslali po oddani spletni prijavi. 

PROGRAM

Več informacij na: poletna@teof.uni-lj.si