Nastavi piškotke

Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki jih uporablja spletna stran za izboljšanje uporabniške izkušnje in se shranjujejo v spletni brskalnik (napravo), ki dostopa do spletne strani. Z njihovo pomočjo si vas spletna stran zapomni za čas obiska ali ponovnega obiska. Ko se naprava vrne na spletno stran, se podatki shranjeni v piškotku lahko posredujejo nazaj k spletnemu mestu.

Piškotke lahko nastavi spletna stran, ki ste jo obiskali, lahko pa jih nastavijo druga spletna mesta/storitve, ki prikazujejo vsebino na strani, ki si jo ogledujete - npr. Youtube ali Facebook. Na spletnem mestu Teološke fakultete uporabljamo različne tipe piškotkov:

Nekateri piškotki so nujno potrebni za delovanje spletne strani, saj obiskovalcu omogočajo nemoteno uporabo. Brez teh piškotkov spletna stran ne bi delovala pravilno.

Ime piškotka Čas poteka Namen Upravljavec
teof_session do konca seje Nujno potreben piškotek, ki med seboj (anonimno) ločuje posamezne uporabnike strani in vam omogoča ogled strani. Podatki zbrani s pomočjo piškotka se ne delijo s tretjimi osebami. Teološka fakulteta
piskotki 180 dni Piškotek, ki si zapomni vašo privolitev in izbor različnih tipov piškotkov. Teološka fakulteta
Analitične piškotke uporabljamo za namen izboljševanja uporabniške izkušnje. Informacije, ki jih pridobimo s piškotki nam pomagajo razumeti kako obiskovalci uporabljajo spletno stran in na podlagi teh se odločamo o funkcionalnih in vsebinskih prilagoditvah. Več o storitvi Google Analytics na naslovu https://analytics.google.com/

Ime piškotka Čas poteka Namen Upravljavec
_ga_SEQJMYJ9JY 400 dni Piškotek storitve Google Analytics za analizo obiska naše spletne strani. Google
_ga 400 dni Piškotek storitve Google Analytics za analizo obiska naše spletne strani. Google
Na naši strani v določenih primerih vdelamo (ang. embed) multimedijske vsebine iz spletnih mest kot je npr. Youtube in Facebook. Ob obisku strani s tako vsebino se na uporabnikovo napravo lahko shranijo piškotki, ki jih shranjujejo ta spletna mesta. Shranjevanje teh piškotkov lahko onemogočite v nastavitvah, vendar boste s tem onemogočili tudi prikaz teh vsebin. Piškotkov tretjih oseb (ang. third party cookies) sami ne uporabljamo. Več o pogojih uporabe si lahko preberete na straneh posameznih omrežij: