II. stopnja

Enoviti magistrski študijski program druge stopnje Teologija
Študijski program je namenjen vsem tistim, ki želijo poglobiti teološko znanje v povezavi s preučevanjem temeljnih besedil s področij krščanstva, nekrščanskih verstev, filozofije in drugih humanističnih ved.

Drugostopenjski dvopredmetni magistrski pedagoški študijski program Teologija
Študijski program je namenjen vsem tistim, ki si želijo temeljno teološko in religijsko znanje v povezavi z drugim predmetno-strokovnim področjem. Program je interdisciplinaren, namenjen izobraževanju učiteljev za predmete s področja verstev, etike in državljanske vzgoje.

Drugostopenjski magistrski študijski program Religiologija in etika
Študijski program je namenjen vsem tistim, ki si želijo seznaniti z metodologijo na področju religioloških raziskav, z razmerji med verstvi, etiko, mediji idr. Študij sledi zunajevropskim verstvom, trem monoteističnim veram in je nadgrajen s študijem razmerij med verstvi in civilizacijami ter verstvi in umetnostjo.

Drugostopenjski magistrski študijski program Zakonski in družinski študiji
Študijski program je namenjen vsem tistim, ki si želijo seznaniti z različnimi temami s področja družine, vlogam v družini, komunikaciji, reševanju konfliktov, pogajanju in zaznavam odnosov posameznikov znotraj družine.

Ta stran uporablja piškotke. Z uporabo strani se strinjate, da lahko piškotke uporabljamo za delovanje strani in statistiko obiska. Več o tem