Programi izpopolnjevanja

 

Duhovno izpopolnjevanje
Študijski program je namenjen vsem tistim, ki si želijo pridobiti poglobljeno znanje s področja sodobne in svetopisemske duhovnosti, duhovnosti cerkvenih očetov, krščanskih Cerkva in sodobnih duhovnih gibanj ter s področja duhovnosti v bogoslužju, literaturi, glasbi in filmu.


Geštalt pedagogika
Študijski program je namenjen vsem tistim, ki se želijo na področju pedagoškega in svetovalnega ter pastoralno-katehetskega dela obogatiti z novimi metodami in didaktičnimi koncepti še posebej za kreativni pristop k izboljšanju samopodobe.


Pastoralno izpopolnjevanje
Pastoralno izpopolnjevanje je uveljavljen specialističen način izobraževanja bodočih duhovnikov, ki ga predvidevajo in ukazujejo cerkveni predpisi za vse kandidate za duhovništvo.


Karitativno in humanitarno delo

Študijski program je namenjen vsem, ki se pri svojem rednem ali prostovoljskem delu srečujejo z ljudmi v stiskah. Program usposablja za prepoznavanje osebnih in medosebnih stisk in težav, ustrezno ukrepanje ter posredovanje socialno etične drže. Dva tisoč let krščanstva pomeni bogato zgodovino karitativnosti in humanosti (diakonije, prostovoljstva, dobrodelnosti, solidarnosti, krščanske socialnosti), iz katere se je izoblikovala tudi sodobna sociala.


Zakonska in družinska terapija
Študijski program je namenjen vsem tistim, ki si želijo pridobiti terapevtska znanja s področij sistemskega razumevanja družine in posameznika, razvoja posameznika, intimnih odnosov in družine, medgeneracijskega prenosa čustvenih vzorcev, teorije navezanosti, psihopatologije, različnih vrst nasilja in zlorab.


Supervizija za zakonsko in družinsko terapijo ter svetovanje 

Študijski program je namenjen vsem tistim, ki želijo nadgraditi in dopolniti svoje terapevtsko in svetovalno znanje in delo z znanji iz supervizijskega procesa. Vsa pridobljena znanja bodo posamezniku omogočila profesionalno vodenje supervizije, tako individualne kot skupinske ter profesionalno in osebnostno rast. 

Ta stran uporablja piškotke. Z uporabo strani se strinjate, da lahko piškotke uporabljamo za delovanje strani in statistiko obiska. Več o tem