Objavljeno: 7.1.2022 | Posodobljeno: 10.1.2022

Univerza v Ljubljani je članicam posredovala usmeritve glede izvajanja izpitov v prihajajočem izpitnem obdobju glede na posvet s strokovno skupino za COVID-19. 

Naše priporočilo po posvetu s strokovno skupino za Covid-19 je, da se izpiti izvajajo po ustaljenem redu v živo, če pa bi takšna izvedba predstavljala večje tveganje (npr. večje število prijavljenih od običajnega števila študentov pri predavanjih), pa lahko tudi na daljavo. Za določen izpitni rok se določi bodisi izvedba na daljavo bodisi izvedba v živo za vse - odsvetujemo hibridno izvajanje. Za izpit na daljavo se lahko odločite tudi, če je večje število prijavljenih v karanteni. V tem primeru predlagamo, da prijavljeni k izpitu predložijo dokazilo o napotilu v karanteno. V upanju, da je to zadnje izpitno obdobje, ko bomo morali zaradi razmer, povezanih s Covid-19, iskati prilagoditve, vam želimo uspešno izvedbo preverjanj znanj.

Usmeritvam se pridružuje tudi vodstvo UL TEOF. V izpitnem obdobju zato spremljajte razpisane termine in način izvedbe izpita, na katerega ste se prijavili.