Kako z učinkovitim učenjem in odličnimi odnosi skozi študij do dela?

Objavljeno: 22.2.2021 | Posodobljeno: 22.2.2021

Vir: Pixabay

Na Fakulteti za upravo 3. marca 2021 organizirajo 11. Študentsko konferenco, z naslovom »Kako z učinkovitim učenjem in odličnimi odnosi skozi študij do dela?«. Za študente bodo pripravili dve interaktivni predavanji, organizirali hitre zmenke na temo učinkovite izrabe časa in zmenke z delodajalci ter delavnico na temo tehnik hitrega branja. 

Učinkovito učenje in odlični medsebojni odnosi so ključ na poti od začetka študija do zaposlitve. Ali veste, kako doseči učinkovito učenje z optimizacijo časa? Ali poznate umetnost vzpostavljanja odličnih odnosov in ali veste, kaj delodajalci iščejo na razgovoru?

Skupaj z mag. Ireno DEŽELAK, dobitnico najvišje nagrade na Treningu Dale Carnegie® in prestižne nagrade TOP 10 PREDAVATELJ dve leti zapored v Sloveniji, in mag. Sonjo PEKLENIK, direktorico ter lastnico podjetja za razvoj osebnostnih veščin KRATOS Ljubljana, ter drugimi strokovnjaki in delodajalci boste poiskali odgovore na zgornja vprašanja.

Študentska konferenca je namenjena vsem študentom Univerze v Ljubljani. Udeležba na konferenci je brezplačna, potrebna pa je prijava.


Več o dogodku in prijavi na www.sic.si

Ta stran uporablja piškotke. Z uporabo strani se strinjate, da lahko piškotke uporabljamo za delovanje strani in statistiko obiska. Več o tem