Objavljeno: 22.5.2024 | Posodobljeno: 29.5.2024 | Dogodek: 28.5.2024 ob 10:30: Predavalnica 4, UL TEOF Ljubljana

Z gosti smo poklepetali o njihovih študijskih dneh, kariernih začetkih, o tem, kako so pristopali k načrtovanju kariere in kako pridobljeno znanje in kompetence na različne načine uporabiti v poklicnem življenju. 

Svoje karierne zgodbe so z nami delili:

  • Luka Vižintin, Zdravstveno-terapevtski center v Ljubljani in Lunina Vila.
    Luka je diplomiran pedagog in andragog ter magister zakonskih in družinskih študijev, specializiran za področje zakonske in družinske terapije. Je tudi doktorski kandidat iz Relacijske družinske terapije na Univerzi v Ljubljani, kjer se posveča raziskovanju vpliva družinskih odnosov na razvoj otrok in mladostnikov. V Lunini vili opravlja tudi terapije z otroki.
  • Mija Repenšek, Logout.
    Mija je magistrica družinskih in zakonskih študij ter terapevtka stažistka. Raziskuje zasvojenosti in nevarne rabe telefona, socialnih omrežij in spletne pornografije. 
  • Drago Švajger, Uglašeni odnosi.
    Drago je magister zakonske in družinske terapije, psihoterapevt in kandidat za doktorski naziv. Je ustanovitelj in strokovni vodja centra za psihoterapijo, svetovanje in izobraževanje Uglašeni odnosi. V okviru centra izvaja individualne, zakonske in družinske psihoterapije ter psihoterapije za mladostnike.  Je tudi eden izmed predavateljev Maratona pozitivna psihologija. Posebna strast mu je razvoj kadrov zato že vrsto let predava in vodi delavnice s področja komunikacije in osebnega razvoja pri doseganju pozitivnega delovnega okolja. Sicer je strastni bralec knjig in raziskovanja, kar skupaj s klinično terapevtskimi primeri prepleta v vsa predavanja in delavnice, ki jih vodi.

Hvala za obisk!