Objavljeno: 22.11.2023 | Posodobljeno: 5.12.2023 | Dogodek: 6.12.2023 ob 14:30: Teološka fakulteta Ljubljana

Vabljeni na niz brezplačnih predavanj/delavnic z naslovom Krepimo svoje veščine, gradimo kariero, ki se bodo odvijale v novembru in decembru. Dogodki so namenjeni študentkam in študentom, ki želite razširiti svoje znanje in razviti ključne kompetence in spretnosti, ki vam bodo pomagale na vaši karierni poti. Pridružite se nam in izkoristite priložnost za osebno in strokovno rast! Vsi dogodki so za študente UL brezplačni, potrebna pa je predhodna prijava.


1. Razumevanje mladostnika - kako se kažejo duševne motnje v tem razvojnem obdobju

>> Sreda, 22. 11. 2023, 15.00–16.30, Teološka fakulteta, Ljubljana

Lina Klanšek je zdravnica, psihiatrinja za otroke in mladostnike. V svoji klinični praksi je pomagala že več kot 600 otrokom, mladostnikom in njihovim staršem. Po končani medicinski fakulteti je nadaljevala s specializacijo iz otroške in mladostniške psihiatrije. Vse skupaj je okrepila z dodatnim študijem psihoterapije. V zadnjih 12 letih dela klinično in psihoterapevtsko tako z mladimi kot z odraslimi. Preko primerov iz klinične prakse bo razložila mladostnikovo doživljanje, čustvovanje in vedenje. Predstavila bo smernice za pravilno terapevtsko oceno mladostnika in nekatere učinkovite terapevtske tehnike za delo z mladostniki in njihovimi starši. Prijava TUKAJ.

Izvajalka: Lina Klanšek, dr med


2. LinkedIn – moja strokovna spletna prisotnost

>> Torek, 28. 11. 2023, 14.30–16.00, Zoom

Spoznali boste zakaj je LinkediIn dober, da si z njim gradite osebno blagovno znamko in kdaj ga lahko uporabite kot svoj spletni CV oziroma za svojo profesionalno spletno prisotnost. Vsebina bo razložena v teoriji in nato praktično na samem LinkedInu. Prijava TUKAJ.

Izvajalka: Tina Kozic Kolšek


3. Moč ciljev

>> Sreda, 6. 12. 2023, 14.30–16.00, Teološka fakulteta, Ljubljana

Poglobili se bomo v tematiko zastavljanja ciljev, tako iz psihološkega kot nevrološkega vidika - zakaj je pomembno in kako vpliva na naše vsakdanje razmišljanje ter vedenje. Vprašali se bomo: kako se motivirati na poti iskanja svoje (karierne) poti; kako si postaviti cilje, kako si jih začrtati in vztrajati na dosegu le-teh. Prijava TUKAJ.

Izvajalka: Sara Isaković, psihologinja in OI podprvakinja


Vabljeni!