OBVESTILO: Pedagoški proces na TEOF od ponedeljka, 19. oktobra 2020

Objavljeno: 16.10.2020 | Posodobljeno: 16.10.2020

Vir: Pixabay

Glede na splošno epidemiološko situacijo in navodila pristojnih institucij bo pedagoški proces na naši fakulteti od vključno ponedeljka, 19. oktobra 2020, do nadaljnjega potekal na daljavo.

Prosimo vas, da pri tem upoštevate: 

  1. Pedagoška obveznost (predavanja, seminarji, vaje) poteka po urniku. Posamezna učna enota ne poteka dlje, kot je predvideno po urniku. 
  2. Kot enotno vstopno mesto za delo na daljavo na programih 1., 2. in 3. stopnje uporabljamo spletne učilnice TEOF in Zoom. Učitelji v spletni učilnici predmeta navedejo vse potrebne podatke za sodelovanje v pedagoškem procesu (tudi povezavo do Zoom sobe, v kateri komunikacija pri predmetu poteka). 
  3. Pri srečanjih na daljavo upoštevamo bonton vedenja (ko vzpostavimo povezavo, imamo vključeno kamero in mikrofon, pozdravimo se s prisotnimi; v času predavanja udeleženci izklopijo mikrofon, za morebitna vprašanja ga sami vklopijo; vnaprej se dogovorimo, kako med srečanjem zastavljamo vprašanja in kako bo potekala diskusija ob predstavljeni temi). 
  4. Termin izvajanja izbirnih predmetov določi nosilec predmeta ob upoštevanju urnika prijavljenih študentov oz. v dogovoru z njimi in o tem obvesti referat. 
  5. Za klinične vaje in vaje, ki jih ni mogoče kakovostno izvesti na daljavo, izvajalec v sodelovanju z referatom pripravi predlog izvedbe, z opredeljenimi termini in krajem srečevanja, ki ga predloži v potrditev vodstvu fakultete.
  6. Za potek pedagoškega procesa na izpopolnjevalnih programih podajo izvajalcem in slušateljem specifične usmeritve skrbniki programov, če presodijo, da je to potrebno. 

O vseh spremembah vas bomo pravočasno obvestili. 

OBVESTILO DEKANA UL TEOF

PRIPOROČILA MIZŠ

Ta stran uporablja piškotke. Z uporabo strani se strinjate, da lahko piškotke uporabljamo za delovanje strani in statistiko obiska. Več o tem