Podelitev priznanja dr. Štefaniji Krajnc-Vrečko na Univerzi v Ljubljani

Objavljeno: 4.12.2018 | Posodobljeno: 4.12.2018

dr. Štefanija Krajnc-Vrečko in izr. prof. dr. Stanislav Slatinek

V okviru Tedna Univerze v Ljubljani, ki poteka od 3. do 7. decembra, so podeljena priznanja zaposlenim in študentom na Univerzi, ki s svojimi dosežki in uspehi odlikujejo in pomembno prispevajo k odličnosti in ugledu Univerze ter članice, kjer delujejo.

V ponedlejek 3. decembra 2018, je bila na Univerzi v Ljubljani podelitev univerzitetnih priznanj strokovnim sodelavcem, med katerim je bila prejemnica tudi naša dolgoletna strokovna sodelavka Teološke fakultete Enote v Mariboru in vodja Teološke knjižnice Maribor, dr. Štefanija Krajnc-Vrečko.

Priznanja je prejemnikom podelil rektor Univerze prof. dr. Igor Papič in med drugim dejal: »Čeprav to morda premalokrat izpostavljamo, se zelo dobro zavedamo, da brez vas delo na Univerzi ne bi bilo mogoče«. Zbrane je v slavnostnem govoru nagovorila tudi lanskoletna prejemnica priznanja za strokovno sodelavko ga. Marjana Slobodnik.

Dr. Štefaniji Krajnc-Vrečko za pridobljeno univerzitetno priznanje voščimo iskrene čestitke! Pridobljeno priznanje je Teološki fakulteti in strokovnim službam fakultete izjemen ponos in veseli smo, da priznanje odlikuje posebej Enoto v Mariboru in Teološko knjižnico v Mariboru.

Izr. prof. dr. Stanislav Slatinek,
prodekan in predstojnik Enote v Mariboru

 

 

 

 

 

Ta stran uporablja piškotke. Z uporabo strani se strinjate, da lahko piškotke uporabljamo za delovanje strani in statistiko obiska. Več o tem