Poletna šola za dijake 2020: Več kot 360 priložnosti, ki čakajo nate

Objavljeno: 7.7.2020 | Posodobljeno: 15.7.2020

Dijaki in dijakinje, če še ne veste, kaj bi študirali, je brezplačna Poletna šola Kariernih centrov Univerze v Ljubljani odlična priložnost, da se bolje spoznate, spoznate fakultete in akademije Univerze v Ljubljani in vidite, kaj lahko s pridobljeno izobrazbo in poklicem počnete po koncu študija. 

Vzemite pod drobnogled svoje interese, preko različnih vprašalnikov izvedite več o sebi, spoznajte visokošolski sistem, poklice prihodnosti in si zastavite karierne cilje!

PROGRAM

Poletna šola je sestavljena iz treh sklopov in je izbirnega tipa. Izberete si lahko delavnice in spoznate fakultete in akademijo ter karierne poti alumnov Univerze v Ljubljani. Prijavite se na posamezno delavnico ali predstavitev.

> Jaz pod lupo
Vzemite pod drobnogled svoje interese, talente, visokošolski sistem, poklice prihodnosti in še kaj!

> Faksi v praksi
Vas zanima, kako poteka študij v praksi? Spoznajte fakultete in akademijo Univerze v Ljubljani! Študenti in zaposleni vam bodo podali informacije iz prve roke.

> Znanje v praksi
Preverite, kako lahko svoje znanje, ki ga boste pridobili na univerzi, uresničite v poklicu! Kaj lahko vse počnete z eno izobrazbo? Spoznajte karierne poti alumnov Univerze v Ljubljani.

Karierni svetovalci bodo celotno trajanje poletne šole na voljo za individualne posvete (v živo ali prek spleta), na katerih jih lahko vprašate vse glede izbire študija. Termini po dogovoru; potrebna je predhodna prijava na poletnasolakc@uni-lj.si.


PRIJAVITE SE TUKAJ
 


 

Ta stran uporablja piškotke. Z uporabo strani se strinjate, da lahko piškotke uporabljamo za delovanje strani in statistiko obiska. Več o tem