Poletni šoli v okviru programa "Bioethics"

Objavljeno: 10.10.2018

Spoštovani študentje/ke!

V okviru mreže CEEPUS, ki povezuje univerze v Srednji in Vzhodni Evropi, se je mogoče v poletnem semestru udeležiti dveh poletnih šol v okviru programa "Bioethics", ki ga koordinira Teološka fakulteta Univerze na Dunaju. 

Kdaj in kje so poletne šole in kakšne so teme?
1.    Pecs (Madžarska), 6.5.-10.5.2019: Teaching Bioethics (organizator Theological College of Pécs)
2.    Dunaj (Avstrija), 24.-28.6.2019: Particularity and Universality of the Human Rights (organizator University of Vienna, Catholic Theological Faculty, Department for Moral Theology)
 

Komu so namenjene?
Primarno so namenjene študentom na doktorskem študiju. Lahko pa se jih udeležite tudi študentje, ki ste že opravili najmanj dva semestra univerzitetnega študija in ste mlajši od 35 let.

Kdaj je rok za prijavo?
Načelno je rok za prijavo do 30. 10. 2018. Kdor prej pride, prej melje. Prijavljate se na spletu. Če ne bo zadosti prijav iz drugih držav, bom mogoče še kakšna možnost za prijavo naknadno.
Vse ostale informacije dobite pri koordinatorju projekta »Bioethics« dr. Romanu Globokarju: roman.globokar@teof.uni-lj.si. 

Dodatne informacije glede štipendij in poteka prijav najdete tukaj.

Prisrčno vabljeni!

Ta stran uporablja piškotke. Z uporabo strani se strinjate, da lahko piškotke uporabljamo za delovanje strani in statistiko obiska. Več o tem