Objavljeno: 5.3.2021 | Posodobljeno: 11.3.2021 | Dogodek: 19.3.2021 ob 19:30: Preko aplikacije ZOOM

Vabimo vas na zoom predavanje s pogovorom na temo Soočanje z depresijo, ki bo potekalo v petek, 19. marca, ob 19.30. Predavanje je namenjeno študentom, alumnom in vsem posameznikom, ki se pri delu ali v osebnem življenju srečujejo s težavami depresije. 

Naši gostji bosta: izr. prof. dr. Barbara Simonič in Triša Lipovšek Mešanovič, dr. med. 

Po predavanju na temo Soočanja z depresijo bo potekala odprta razprava v kateri bo možnost postavljanja vprašanj gostjama in podelitev lastnih izkušenj. Povezavo do dogodka boste prejeli po zaključenih prijavah. 

⇒ Na predavanje se je potrebno PRIJAVITI do srede, 17. marca, preko povezave: https://www.1ka.si/a/330788


Izr. prof. dr. Barbara Simonič je doktorica znanosti (2010), specialistka zakonske in družinske terapije (2004) ter univerzitetna diplomirana teologinja (2000). Na UL Teološki fakulteti je predavateljica na drugostopenjskem magistrskem študiju Zakonski in družinski študiji v Ljubljani in Mariboru (od 2009), sodeluje pa tudi kot izvajalka in nosilka predmetov na programih izpopolnjevanja Zakonska in družinska terapija ter Karitativno in humanitarno delo. 

Triša Lipovšek Mešanovič, dr. med., specialistka psihiatrije in zakonska in družinska terapevtka je specializantka psihiatrije in doktorska kandidatka na programu Zakonska in družinska terapija na UL Teološki fakulteti, ki se pri svojem delu redno srečuje s klienti različnih oblik depresije, kakor tudi z njihovimi svojci.