Objavljeno: 12.9.2018 | Posodobljeno: 20.9.2018 | Dogodek: 8.10.2018: Teološka fakulteta, Predavalnica št. 8

Pozdravljen/a!

Ali si študent/študentka na Teološki fakulteti? Te zanima, kako nastajajo nove, zanimive, nenavadne in kreativne učne metode ter pristopi k pedagoškemu delu z otroki? Si upaš postati del razvijanja le-teh? Ali si želiš izmenjati besedo ali dve z zanimivimi in izkušenimi projektnimi partnerji Teološke fakultete, ki prihajajo iz organizacij iz Irske, Italije in Hrvaške? Če je temu tako, si upaj reči “da” in se pridruži celotedenskem druženju z nami!  

Dogodek bo potekal v tednu med 8. in 12. oktobrom 2018 na Teološki fakulteti v Ljubljani v predavalnici 8, in sicer od 9.00-17.00h. Vsak udeleženec bo prejel mednarodni Erasmus+ certifikat za področje pedagoškega dela z otroki na teme etične vzgoje, kritičnega mišljenja in filozofije z otroki. Delavnice in razprave bodo potekale v angleškem jeziku.

Več o projektu Little - Learning Together to Live Together (Erasmus+) lahko izveste na spletni strani:  http://ethicaleducation.eu.

Svoje prijave pošljite na e-poštni naslov raziskovalke na projektu, Mateje Centa, 
mateja.centa@teof.uni-lj.si, kjer lahko prejmete tudi vse dodatne informacije. Število prijav je omejeno na 8, zato pohitite! 

Posebno sporočilo: K prijavi prisrčno vabljeni tudi vsi zaposleni na Teološki fakulteti!

Lepo se imejte,
ekipa projekta Little