Objavljeno: 22.9.2021 | Posodobljeno: 22.9.2021

Center za pedagoško izobraževanje Filozofske fakultete UL v študijskem letu 2021/22 razpisuje tečaje iz 31 klasičnih in modernih jezikov.

V študijskem letu 2021/22 se pričnejo v tednu med 2. in 8. novembrom, vpis pa poteka do petka, 15. oktobra. Za dijake in dijakinje ter redne študente in študentke 1. in 2. stopnje Univerze v Ljubljani, kot tudi študente in študentke 3. stopnje Univerze v Ljubljani velja znižana kotizacija 239 €, za druge udeležence in udeleženke pa 359 € z DDV-jem za celoletni 60-urni tečaj.

Učite se lahko: albanščine, angleščine, arabščine, bolgarščine, češčine, esperanta, francoščine, hrvaščine, italijanščine, japonščine, katalonščine, kitajščine, korejščine, latinščine, madžarščine, makedonščine, nemščine, nizozemščine, norveščine, nove grščine, poljščine, portugalščine, romunščine, ruščine, slovaščine, srbščine, stare grščine, stare indijščine (sanskrta), španščine, švedščine in turščine. Izvajajo jih ustrezno usposobljeni in izkušeni predavatelji in predavateljice

Več: Jezikovni tečaji | Filozofska fakulteta Univerze v Ljubljani (uni-lj.si)