Uporabne informacije za študente v času epidemije

Objavljeno: 13.11.2020 | Posodobljeno: 13.11.2020

Vir: kc.uni-lj.si

Obdobje, v katerem smo, lahko v mnogih vzbuja občutek negotovosti in pomanjkanja nadzora nad situacijo, zato je še toliko bolj pomembno, da se v tem času obrnemo vase in se osredotočimo predvsem na to, da se bomo dobro počutili. V Kariernih centrih so zato na enem mestu zbrali pregled koristnih informacij na temo psihosocialne in finančne pomoči ter druga gradiva za lažje spoprijemanje z nastalo spremembo.

Popolnoma normalno je, če ste zmedeni, osamljeni, imate težave pri organiziranju študija ter občutite tesnobo in/ali jezo. Pomembno pa je, da se, ne glede na težavnost situacije, zavedate njene minljivosti in rešljivosti. Zato so za vas na enem mestu zbrali pregled koristnih informacij na temo psihosocialne in finančne pomoči ter druga gradiva za lažje spoprijemanje z nastalo spremembo.

PREVERITE spletno stran Kariernih centrov UL 

Informacije o virih podpore bodo sproti objavljene na spletni strani Kariernih centrov UL in družbenih omrežjih Facebook in Instagram.

Vabljeni k spremljanju!


 

Ta stran uporablja piškotke. Z uporabo strani se strinjate, da lahko piškotke uporabljamo za delovanje strani in statistiko obiska. Več o tem