Objavljeno: 6.3.2019 | Dogodek: 29.3.2019: Teološka fakulteta

Spoštovani!

Združenje zakonskih in družinskih terapevtov Slovenije vabi na deseti kongres znaslovom »S psihoterapijo do zdravih odnosov«, ki bo potekal 29. in 30. marca 2019 naTeološki fakulteti v Ljubljani. Kogres Združenja zakonskih in družinskih terapevtovSlovenije je vsakoletno strokovno srečanje, na katerem si terapevti in zainteresirana javnost izmenjujejo nova znanja in izkušnje.


Na letošnjem dvodnevnem kongresu z udeležbo mednarodnih strokovnjakov in študentov s področja mentalnega zdravja bo kot osrednja govorka nastopila dr. sc. Vesna Hercigonja Novković s plenarnim predavanjem “ADHD – motnja pozornosti in hiperaktivnosti”. Vesna Hercigonja Novković je integrativna psihoterapevtka z doktoratom Medicinske fakultete v Zagrebu, direktorica Poliklinike Kocijan Hercigonja, podpredsednica Inštituta D.O.M. – Inštituta za psihoterapijo in svetovanje otrokom, družini ter mladim in podpredsednica Združenja EIATSCYP (European Interdisciplinary Association for
Therapeutic Services for Children and Young People). Poleg plenarnega predavanja bodo potekale različne delavnice s področja psihoterapevtskega dela in predstavitve prispevkov po tematskih sklopih. 

Vse pomembne informacije glede kotizacije in prijave za kongres najdete na uradnem vabilu za javnost

Nekaj informaij o predavateteljici pa tukaj. 

Vljudno vabljeni!