Colloquia

Colloquia je glasilo študentov Teološke fakultete, ki izide enkrat letno. Obsega približno 60 strani, na katerih z veseljem objavimo tudi avtorske fotografije mladih fotografov. V glasilu lahko bralci najdejo strokovne članke, recenzije knjig, razmišljanja, intervjuje, poročilo s Tomaževe proslave, utrinke iz simpozijev, ekskurzij, seminarjev, potopise in tudi poezijo. Teme člankov so lahko s področja zgodovine, eksegeze, dogmatike, liturgike, prava, filozofije in psihologije; skratka z vseh področij, ki jih v okviru svojega delovanja tako ali drugače združuje Teološka fakulteta.

Uredništvo glasila Colloquia prijazno vabi študente k sodelovanju pri nastajanju številke 2017/2018. Vabljen je vsak, ki ga pisanje veseli in želi z drugimi deliti svoje znanje, razmišljanje in spomine. Prav tako bomo zelo veseli fotografij, poezije in drugih umetniških del, ki jih je mogoče objaviti v glasilu in jih študentje razvijate v študijskem in obštudijskem času.

Svoje prispevke lahko oddate na elektronski naslov: gasper.klancnik@gmail.com


Gašper Klančnik,

glavni urednik

 

Ta stran uporablja piškotke. Z uporabo strani se strinjate, da lahko piškotke uporabljamo za delovanje strani in statistiko obiska. Več o tem