Sodelavci z Enote TEOF v MB

Objavljeno: 19.10.2018 | Posodobljeno: 23.10.2018

Vir: večer.com

Objavljamo fotografijo, ki je nastala ob slovesu ge. Irene Gajič, dolgoletne strokovne delavke na Enoti. Ga. Gajič je za svoje delo prejela tudi univerzitetno priznanje. Nekdanja prodekanja dr. Mateja Pevec Rozman je ob podelitvi univerzitetnega priznanja Univerze v Ljubljani, strokovni delavki ge. Ireni Gajič, povedala: »Ga. Irena Gajič je bila do svoje upokojitve septembra letos tajnica Enote in vodja referata v Mariboru. Pri svojem delu, ki ga je vseh 22 let opravljala z izjemno predanostjo in ljubeznijo, se je izkazala za suvereno, natančno in zanesljivo sodelavko. Imela je pomembno povezovalno vlogo s partnerskimi fakultetami, predvsem pa je izstopala s svojo toplino in srčnostjo ter prijaznim odnosom do študentov in zaposlenih«.

 

Na fotograifji so zbrani sodelavci z Enote TEOF v MB z nekdanjo prodekanjo, doc. dr. Matejo Pevez Rozman, in novim prodekanom, izr. prof. dr. Stanislavom Slatinekom (avtor fotografije: Simon Koležnik).

 

 

 

 

Ta stran uporablja piškotke. Z uporabo strani se strinjate, da lahko piškotke uporabljamo za delovanje strani in statistiko obiska. Več o tem